اقتصاددانهای صهیونیست از خسارات اقتصادی سنگین جنگ غزه بر اقتصاد رژیم صهیونیستی پرده برداشتند و گفتند که اقتصاد رژیم اسرائیل با بحرانی مهارناپذیر روبرو است.
به گزارش ایسنا، اقتصاددانهای اسرائیلی روز پنجشنبه گفتند که جنگ غزه بیش از ۶۷.۳ میلیارد دلار به اقتصاد اسرائیل خسارت وارد کرده است.
«راکفت روساک-آمینوآچ» رئیس سابق بانک اسرائیلی «لیئومی» به شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: «جنگ در حال حاضر بیش از ۶۷.۳ میلیارد دلار برای اقتصاد اسرائیل هزینه داشته و نهادهای دفاعی خواهان افزایش سالانه حداقل ۵.۳۹ میلیارد دلار بودجه خود هستند.»
او افزود: «کسری بودجه بسیار بیشتر از این ارقام است. ما افراد تخلیه شده، مجروح و بسیاری از نیازهای اقتصادی داریم که حتی در هزینه جنگ به حساب نمیآیند.»
«جاکوب فرانکل» رئیس سابق بانک مرکزی رژیم صهیونیستی نیز گفت که کسری بودجه این رژیم در ماه ژوئیه به ۸.۱ درصد رسید.
او در ادامه گفت: «فوری ترین و مهمترین کار، مقابله با کسری بودجه است.»
طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، فرانکل گفت که رژیم صهیونیستی سال ۲۰۲۳ را بدون کسری بودجه آغاز کرد و از آن زمان وضعیت اقتصادی رژیم بسیار بدتر شده است. در پایان ماه ژوئیه، کسری بودجه رژیم صهیونیستی به ۸.۱ درصد یا ۴۱.۸ میلیارد دلار رسیده است.
«اوری لوین» مدیرعامل سابق «اسرائیل دیسکانت بانک» نیز در اظهاراتی، ضمن اشاره به بحران اقتصادی رژیم صهیونیستی گفت که «اسرائیل بدون جلب اعتماد سرمایهگذاران بینالمللی قادر به احیای اقتصاد خود نخواهد بود.»
بحران اقتصادی در اراضی اشغالی درحالی است که با گذشت بیش از ۱۰ ماه از جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در نوار غزه، اقدامات رژیم اشغالگر فقط به کشتار بیش از ۴۰ هزار فلسطینی انجامیده است و حتی به اذعان رسانههای صهیونیستی، جنگ غزه، «خونینترین» جنگ قرن نام گرفته است.
در چنین شرایطی، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعملهای دیوان بینالمللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسلکشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه میدهد.
انتهای خبر/